משה בתיבה גרסת הטוסט

[yasr_visitor_votes size="large"]

מכירים את זה שקניתם יותר מדי לחמניות כי היה מבצע- 10 ב-10 ולא באמת הייתם צריכים את כולן? חלקן נשארו לכם סתם וחבל לזרוק אז מה כן ניתן  לעשות איתן?

הפתרון: טוסטים!

20151005_103551

אבל לא נמאס כבר מטוסט עם גבינה ורסק עגבניות כלשהו? אז יש לי פתרון מושלם יותר! טוסט משה בתיבה.

לא באמת תכניסי את בעלך משה לתיבה… קראתי לטוסט הזה בשמו על שם כל דבר שסבתי הייתה מכניסה לתוך בצק- נקניקיה מגולגלת בבצק הייתה נקראת משה בתיבה למשל… אבל הטוסט הספציפי הזה בהחלט מזכיר קנו קטן, שבתוכו יש ביצה הנראית כראש מכוסה בגבינה.

20151005_103645

המצרכים:

להכנת 4 טוסטים

2 לחמניות מעט יבשות- ששהו בערך יומיים בחוץ.

4 ביצים

2 כוסות גבינה צהובה מגוררת- חצי כוס לכל טוסט- ניתן לערבב עם גבינה בולגרית, או גבינת עזים

פטריות או זיתים לפי הטעם.

הכנה:

חוצים את שתי הלחמניות לחצאים שווים, בכל חצי מוציאים את הרך עד שנוצרת לכם מעין סירה.

שוברים לתוך כל סירה ביצה אחת, מפזרים מעליה גבינה ופטריות או זיתים.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך רבע שעה.

ניתן להגיש עם רסק עגבניות ליד או רוטב אלף האיים.

20151005_103610

מנה מומלצת עבור ילדים.

בתיאבון.

 

 

4 Comments

  1. אפי האכלן אוקטובר 18, 2015 Reply
    • roni אוקטובר 18, 2015 Reply
  2. מישהי עם טעם טוב אוקטובר 19, 2015 Reply
    • roni אוקטובר 20, 2015 Reply

Add a Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *