חביתה

משה בתיבה גרסת הטוסט

[yasr_visitor_votes size="large"]

מכירים את זה שקניתם יותר מדי לחמניות כי היה מבצע- 10 ב-10 ולא באמת הייתם צריכים את כולן? חלקן נשארו לכם סתם וחבל לזרוק אז מה כן ניתן  לעשות איתן?

הפתרון: טוסטים!

אבל לא נמאס כבר מטוסט עם גבינה ורסק עגבניות כלשהו? אז יש לי פתרון מושלם יותר! טוסט משה בתיבה.

לא באמת תכניסי את בעלך משה לתיבה… קראתי לטוסט הזה בשמו על שם כל דבר שסבתי הייתה מכניסה לתוך בצק- נקניקיה מגולגלת בבצק הייתה נקראת משה בתיבה למשל… אבל הטוסט הספציפי הזה בהחלט מזכיר קנו קטן, שבתוכו יש ביצה הנראית כראש מכוסה בגבינה.

המצרכים:

להכנת 4 טוסטים

2 לחמניות מעט יבשות- ששהו בערך יומיים בחוץ.

4 ביצים

2 כוסות גבינה צהובה מגוררת- חצי כוס לכל טוסט- ניתן לערבב עם גבינה בולגרית, או גבינת עזים

פטריות או זיתים לפי הטעם.

הכנה:

חוצים את שתי הלחמניות לחצאים שווים, בכל חצי מוציאים את הרך עד שנוצרת לכם מעין סירה.

שוברים לתוך כל סירה ביצה אחת, מפזרים מעליה גבינה ופטריות או זיתים.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך רבע שעה.

ניתן להגיש עם רסק עגבניות ליד או רוטב אלף האיים.

מנה מומלצת עבור ילדים.

בתיאבון.